top of page
20180303_195036.jpg

Wie ben ik?

Frank Stienen (Ospel, 1982) is de man achter Inca Stienen.

De naam bleef plakken dankzij een kleurige outfit op een festival.

 

Over mij

 

Samen met mijn vrienden en kennissen ben ik altijd omgeven door motoren en auto's. Een absolute passie van mij. Motoren en oldtimers, prachtig. Niet alleen om mee rond te rijden, maar ook het wereldje eromheen. Met weemoed zag ik hoe mijn vrienden met gouden handjes aan hun voertuigen sleutelden. De techniek is nooit mijn sterke kant geweest.

 

Om toch mijn steentje bij te dragen heb ik me een aantal jaren geleden verdiept in de kunst van het airbrushen. Hierna kwam bijna als vanzelfsprekend het pinstripen. In tegenstelling tot de techniek, bleek ik daar wél gevoel voor te hebben. Zo hebben we elkaar al jaren kunnen helpen. Mijn vrienden repareerden mijn motor of oldtimer en ik maakte hun voertuigen nog mooier dan ze al waren.

 

Naast mijn dagelijkse werk als docent op een middelbare school is dit een welkome uitlaatklep. Na een dag met pubers werken is het heerlijk je hoofd leeg te maken met iets waar je helemaal in kunt opgaan. Het is een eer te mogen werken aan iemands trots (lees: motor, brommer, oldtimer…). Dit geeft mij een enorme kick. Daarom besloot ik in 2014 om de volgende stap te zetten met deze hobby.

Zo is IncaStienen handlettering & pinstriping ontstaan.

 

Hiermee hoop ik mijn omgeving en de wereld daarbuiten mooier en karaktervoller te maken. Gelukkig zien steeds meer mensen de schoonheid van handwerk. Dit geldt niet alleen voor mij maar ook voor meubelmakers, smeden en vele andere vakmensen.

 

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met mij op.

bottom of page